اخبار و مقالات
رنگ ها در مواد غذایی خبر از کدام ویتامین میدهند؟
تاریخ انتشار : 1397/6/12 ساعت 09:54:56
رنگ مواد غذایی بی دلیل نیست و راز و رمزهایی دارد که ناشی از ویتامین موجود در هر ماده غذایی است .
رنگ مواد غذایی بی دلیل نیست
وقتی برای خرید به بازار میروید با دنیایی از رنگ ها مواجه میشوید که تاثیر زیادی در خرید و حتی اشتهای شما دارد . رنگ مواد غذاییرازهایی دارد که اگر بدانید در خرید بعضی از این مواد غذایی سریعتر عمل میکنید چراکه رنگ مواد غذایی نماد ویتامینی است که در آن ماده غذایی موجود است .
رنگ مواد غذایی معرف ویتامینی هایی است که در درون این مواد غذایی وجود دارد . هر رنگ در نوع خاصی از مواد غذایی نشان دهنده ویتامینی است که در درون آن وجود دارد مثلا رنگ قرمز مواد غذایی بیانگر آنتی اکسیدان موجود در آن مواد غذایی است .
رنگ هر ماده غذایی بی دلیل نیست و این دنیای رنگارنگ رمز و راز خود را دارد. کافی است نگاهی به یک سبد میوه یا ظرف سبزی جات بیندازید تا رنگ های متنوعی را مشاهده کنید. این رنگ ها از وجود ویتامین ها ناشی می شود.
در این مطلب در خصوص رنگ ها در مواد غذایی و خواص مربوط به آن ها صحبت می کنیم.
- رنگ قرمز
رنگ قرمز مواد غذایی خبر از آنتی اکسیدان این مواد غذایی میدهد
توصیه می کنیم از مصرف فلفل دلمه ای قرمز، هندوانه، گوجه فرنگی (تفت داده با اندکی روغن)، کلم قرمز، توت های قرمز و غیره غافل نباشید.- رنگ سبز
از بین منابع غذایی مهم این رنگ می توان به اسفناج، کلم کیل، کلم بروکسل، نخود فرنگی، بروکلی، کدو و غیره اشاره کرد.
- رنگ سفید
پیاز، سیر، تره فرنگی، قارچ، گل کلم و غیره جزو مواد غذایی سفید هستند.
- رنگ قهوه ای
غلات کامل (جو، برنج قهوه ای، دانه کینوا، جوی دوسر)، گردو، بادام و غیره از منابع این رنگ مفید هستند.
آنتی اکسیدان زیادی در مواد غذایی زرد رنگ وجود دارد
- رنگ زرد یا نارنجی
هویج، کدوحلوایی، ذرت، سیب زمینی شیرین، مرکبات، انبه، زردآلو و آناناس از منابع این آنتی اکسیدان می باشند.
- رنگ آبی یا بنفش
بلوبری، آلو، بادمجان و غیره جزو مواد غذایی حاوی این آنتی اکسیدان ها هستند.